Mobbning

Jag ska gå direkt på sak.
 

detta inlägg kommer vara annorlunda än mina andra inlägg,  jag ska prata om mobbning.
 
mobbning är det värsta som finns, det finns nivåer som man inte ens vill gå in på. Mobbare brukar oftast få en att känna sig som piss, dom brukar få en att känna sig skyldig fast man inte ens har gjort nånting. Mobbare kan bedöma en på ens utseende, ens namn, ens hudfärg, mm. Mobbare brukar alltid gå för långt, fast dom inte själva tänker på att dom gör det. Mobbare brukar inte heller tänka på att dom har sårat denna person förrens skadan redan är skedd. Vissa mobbare brukar få dåligt samvete angående det som dom själva har orsakat. Tänk att det kan gå så långt att man inte ens får nån fritid, man har absolut inget annat i huvudet än all skit man får från alla olika håll.
Man blir hatad på internet, i skolan, utanför skolan, och det leder till att man mår riktigt dåligt, vissa skär sig själv, eller till och med försöker begå självmord. Amanda todd tillexempel, en riktigt fin tjej, som tog sitt liv pågrund av allt hat hon fick på ask.fm. Dagens samhälle vill att man ska ha tightaste byxorna, snyggaste modellansiktet, vara kaxig och tuff, ha alldeles för mycket parfym, nyaste mobilen, och hela skolan bakom sig.. Inte så lätt va? Har man inte allt detta så är man white trash ful och allt möjligt, och man förtjänar inte att leva. Man borde hänga sig eller kasta sig framför tåg tycker vissa. När skadan är skedd så säger folk en massa bullshit om en som dom säger bara för att folk ska tro att dom bryr sig, dom sägar ungefär: åh, du som var så snygg och perfekt alla älskade dig för den du var, du var så populär osv. Men snälla, ljug inte också? det är ni som är idioterna, (mobbarna) Allt var erat fel, har ni dåligt samvete, så fortsätt med det, ni förtjänar det! ingen förtjänar att bli mobbad eller slagen i skolan, det är så sjukt att det går så långt. Det är många som inte säger till sina föräldrar heller att allt detta händer dom i skolan. Vissa föräldrar som verkligen bryr sig brukar märka på ens beteende att nånting är fel, och dom ingriper direkt i situationen och sätter stopp för det. Ibland kan det finnas riktiga (ursäkta ordvalet) idioter till lärare/rektorer i skolan som inte vet hur man hanterar detta med mobbning, och sen vissa rektorer som knappast vet hur man sköter sin egna skola. Sen när ungen definitivt har fått nog, och vill byta skola, så frågar såklart rektorn varför? Så måste man berätta en hel historia dom inte ens bryr sig om, och så säger dom: synd att du känner så bara, helt kall, ishjärtade personer asså. I vissa skolor så finns det riktigt grymma antimobbningssytem, som ingriper direkt när dom ser att eleven mår dåligt. Såna skolor borde det egentligen finnas i HELA sverige, men tyvärr så finns det både bra och dåliga skolor. Mobbare är bara sjuka hjärntvättade människor som inte har några gränser, personer som inte fattar att alla har känslor, mobbning kan man inte bara ignorera, det ska ingripas. Hoppas detta 2015 blir ett mobbningsfritt år. Det hoppas jag verkligen!!
#STOPBULLYING2015
 
 
Det var exakt allt jag hade att säga, har ont i fingrarna, ska nog sova nu! godnatt alla! nytt inlägg imorrn runt 14-15 tiden!
 

 
 
Kommentera Gärna: